Loop je als werknemer vast?

Lees dan over de unieke Namasté Coaching Plus traject, waarin gesprek en massage (voelen vanuit je lijf) weer samen gaan.

Ervaringen van mensen die je voor gingen: 

“Ilse brengt mij continu van mijn hoofd naar mijn lijf, laat mij voelen en ja wat werd snel duidelijk hoe het zat. “Nooit geweten dat ik zo vast zat in patronen, nu voelde ik het zelf. “Ik heb de antwoorden altijd ergens anders gezocht. Doordat Ilse het benoemt, kan ik er naar handelen.”

NAMASTÉ COACHING PLUS voor bedrijven met hart voor hun mensen

 Je medewerkers zijn het belangrijkste in je bedrijf! 

 Jouw organisatie functioneert zoals hij functioneert omdat jullie het allemaal samen doen. Iedere medewerker heeft zijn unieke talent en rol binnen het bedrijf. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten tevreden zijn en dat het bedrijf groeit. Maar wat als er teveel verzuim is, en als medewerkers uitvallen? Door allerlei omstandigheden krijgen steeds meer medewerkers een burn-out of bore-out. Dat heeft een behoorlijke impact op je organisatie. Of krijg je als bedrijf te maken met ziekte door post-covid.

Bij mij in de praktijk krijg ik veel mensen die altijd “aan” staan en op de een of andere manier de balans tussen werk en privé maar moeilijk kunnen vinden. Ze zijn erg druk in hun hoofd en dat maakt hen behoorlijk vermoeid. Eigenlijk hebben ze alles: leuke baan, fijn gezinsleven, mooi huis, fijne vrienden, leuke hobby’s. Toch komen er klachten en krijgen ze last van fysieke of mentale ongemakken. En sinds 2 jaar kennen we de groep mensen met post-covid klachten die plots thuis zitten.

Veel hardwerkende mensen trekken te laat aan de bel en dan ineens de klap: ziek of misschien zelfs burnout.

De belangrijkste manier om ziekte verzuim te voorkomen, te verminderen of mensen weer naar hun werk te krijgen, is luisteren naar wat je lichaam wil vertellen. Dat is niet zweverig maar heel erg nodig. Het is iets wat we van nature eigenlijk doen, maar wat we nu niet meer gewend zijn.

In mijn unieke Namasté Coaching Plus traject begeleid ik jouw medewerkers graag naar meer rust in hun hoofd en in hun lijf, zodat ze op het werk goed functioneren en blij zijn. Dit is een uniek traject waarbij het gesprek gecombineerd wordt met een zeer waardevolle en inzichtgevende cranio en/of massage sessies . Ik vertaal persoonlijke vragen in de sessie vanuit je lijf naar concrete inzichten en vervolgstappen. Een prachtig proces.

Ik ondersteun je organisatie graag!

Ik, Ilse, ondersteun al meer dan 22 jaar organisaties bij het voorkomen van ziekteverzuim van hun medewerkers.Sinds 2002 behandel ik honderden mensen op weg naar ontspanning en een prettig leven met liefde voor jezelf. Bij bedrijven heb ik jarenlang medewerkers geholpen om fit en energiek te blijven door stoelmassage, lezingen en workshops. Nu bied ik voor medewerkers van bedrijven die toch uit dreigen te vallen of waarvan stress hoog oploopt dit Namasté Coaching Plus traject aan, zodat we de klachten echt bij de kern kunnen aanpakken.

Bedrijven als Baxter, Promedico en Skydreams zijn jaren client geweest van de praktijk.

Ik weet dat uitvallen op het werk verschillende oorzaken kan hebben, maar dat het in 99% van de gevallen tijd is om echt goed te gaan luisteren naar je lichaam. Zo merk ik dat veel mensen in mijn praktijk last hebben van bijvoorbeeld hun rug- en nek, en dat dat gekoppeld is aan dat ze letterlijk teveel gewicht op hun schouders dragen, en altijd overal maar “ja” tegen zeggen of (nog) niet inzien wat er daadwerkelijk speelt.

Bij mensen met post-covid klachten ervaar ik vaak oververmoeidheid, weinig energie. Het lichaam staat nog steeds in een volle alertheid lijkt het wel. In de sessies kunnen we het lichaam o.a.helpen weer tot rust te komen, waardoor mensen beter gaan slapen en energie langzaam weer terug komt

Met Namasté Plus Coaching kan ik persoonlijke vragen in de sessie, vanuit je lijf vertalen naar concrete inzichten en vervolgstappen. Samen gaan we hiermee aan de slag, zodat je fysieke -of mentale ongemak minder wordt en je weer ontspannen, energiek en vol zelfvertrouwen verder kunt.

Mail of bel me gerust voor vragen . [email protected] of m: 0621206457

Klik hier als je direct je eerste afspraak wilt maken voor het traject van 5 sessies 
Klik hier als je direkt je eerste afspraak wilt maken voor het traject van 3 sessies