Heb je het gevoel dat je altijd “aan” staat? Ligt er altijd nog iets wat “moet”?

Ik begeleid jou naar diepe innerlijke ontspanning. Ik help je om echt voor jezelf te kiezen in een succes -en liefdevol leven.

Herken je je hierin?

  • Als je je vastbijt in een project, ga je er ook voor de volle 100% voor. Dat heb je altijd al gedaan. Je ziet dat als een talent, maar soms geef je teveel van jezelf.
  • Mensen kunnen altijd op jou bouwen. Jij bent een rots in de branding voor heel veel mensen, zowel privé als op je werk. Op dit moment worstel je met de goede balans, want wanneer had je voor het laatst echt even tijd voor jezelf?
  • Je wil het graag goed doen, het liefst zelfs perfect. Je weet diep van binnen wel dat dat niet kan en niet hoeft, maar toch leg je de lat hoog voor jezelf. Dit kost je veel energie.
  • Je bent je bewust van de verbinding tussen lichaam en geest en hebt al veel theoretische kennis opgedaan, maar in de praktijk lukt het je soms niet om bij jezelf te blijven. Je wordt opgeslokt door van alles en je lichaam is de afgelopen tijd vaak gespannen.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je je leven perfect voor elkaar hebt. Een goede baan, fijn gezin, goede gezondheid, mooi huis… Toch voel je een bepaalde leegte en vraag je je af “is dit het nou?”. Je hebt behoefte aan rust en tegelijk aan wat nieuws. Er zijn veel dingen die je nog graag wilt doen.

Als jij goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor anderen zijn.

Ik, Ilse, weet dat het steeds makkelijker en leuker wordt als je je eigen lijf gaat begrijpen. Als je je hart weer durft te volgen en keuzes durft te maken die voor jou goed zijn en bij je passen. Ik weet ook hoe lastig dat is in deze maatschappij waar van alles van je verwacht wordt.

Met een ontspannen lijf heb je meer energie om van het leven te genieten. Sinds 2002 behandel ik honderden mensen op weg naar ontspanning en een prettig leven met liefde voor jezelf.

Wat cliënten zeggen na een sessie:

“Zo subtiel, maar zo groots.”

“Wat ben jij zorgvuldig.”

“Een plek waar ik geen verantwoording hoef af te leggen.”

” Dit helpt mij zó om in mijn lijf te komen.”

“Heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen.”

“Dit helpt mij vooruit.”

“Ik ben lichter.”

“Jij hebt gouden handen.”

“Ruimte in mijn lijf.”

“Precies wat ik nu nodig had.”

Hoe werkt een consult?

Als je komt voor een behandeling, krijg je altijd precies wat je nodig hebt. (Let op, dit kan nu ook online!) Ik zet verschillende technieken in, waarbij cranio- sacraal therapie de basis is in combinatie met massage, voetreflex, coaching en mijn vermogen van heldervoelendheid. De combi maakt mijn sessies uniek.

Een cranio-sessie raakt je tot het diepste in je ziel. Door het leven, stress schiet je lijf soms in een verkramping met als doel goed te kunnen overleven. Vroeger om weg te kunnen rennen voor die leeuw, nu om om te gaan met stress of heftige emoties (verlies, rouw, ziekte…). Ons hoofd weet na een tijdje dat het weer oké is. Dat het gevaar geweken is, maar ons lijf blijft nog in de kramp of in de overlevingsstand. Je lijf waakt nog even door voor het geval er weer een heftige emotie gaat komen of veel stress. Een cranio-sessie laat je lijf weten dat het weer oké is, dat het mag ontspannen. Er ontstaat ruimte. Ruimte om het hart of ruimte daar waar het niet meer was. En zo kom je steeds een beetje dichter bij jezelf, dichter bij jouw waarheid, dichter bij de liefde voor jezelf.

Tijdens een behandeling begin ik bij je voeten. Je voeten vertellen zoveel en ik laat mij leiden door wat jouw lijf aangeeft, wat aandacht vraagt, met in mijn achterhoofd jouw verhaal. Een compleet intuïtieve sessie. Een sessie die een diepe ontspanning geeft, en open staat voor wat gezien mag worden. Het laat je zakken uit je hoofd en in je lijf, je voelt weer verbinding met jezelf, ontspanning en energie. Je wordt weer JIJ, stralend de dag tegemoet.

Ook online sessie mogelijk!
Ervaring van cliënt Vismaya Bakker over online sessie:
Door de maatregelen kon ik niet fysiek naar Ilse voor een craniosacraal sessie.
Ik kreeg begin december corona en het herstel gaat uiterst langzaam. Daarom wilde ik graag een sessie.
We hebben deze gedaan door de telefoon.
Het werkte zeer diepgaand, krachtig en helend. Direct vanaf de start van de sessie werkte het sterk.
Ilse is zo zorgvuldig, liefdevol, aandachtig en vakkundig.
Ik was zeer geraakt. Het was verhelderend en helend. Het heeft me inzicht gegeven. Ik begrijp wat er in mijn lijf gebeurt. Ik ben opgelucht.
Ik heb handvatten gekregen om elke dag mee te werken om de zelfgenezing door te dragen.
En ik zal zeker weer een sessie plannen, ook als de maatregelen nog van kracht zijn.
Vismaya Bakker, kinder- en jeugdtherapeut.

Praktische informatie

Een consult duurt ruim een uur in mijn praktijk in Doorn. Ik hou altijd rekening met wat er bij jou speelt en wat je nodig hebt.

De mensen die bij mij in de praktijk komen, komen meestal een keer per maand terug voor een onderhoudssessie. Als je last hebt van heftige stress of fysieke klachten kan het zijn dat ik je de eerste periode graag vaker wil zien, zodat je lichaam echt tot rust kan komen.

Een consult kost €89,00 en wordt vaak gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk dit na bij je eigen verzekering.

Laat je lijf weer meedoen, boek je behandeling!

Klik hier voor maken van je afspraak.

 

 

cranio-sacraaltherapie | voetreflexologie | stoelmassage |namasté coaching | massage| keukentafelgesprek