We gaan zo snel in ons hoofd, dat we vergeten om ons lijf mee te nemen

Terwijl je lijf juist zo graag met je mee wil doen!  Wil je ook weer voelen dat je een lijf hebt, ontspannen, genieten van jezelf en blij, liefdevol en zonder verkrampingen door het leven gaan?

Dat kan! Laat mij je helpen met behulp van een heerlijke sessie.

  • Massage:

Deze liefdevolle behandeling is zoveel meer dan massage. Het is een combinatie van massage, cranio, voetreflex en mijn vermogen van heldervoelendheid. Ik begin vaak bij je voeten. Je voeten vertellen zoveel en ik laat mij leiden door wat jouw lijf aangeeft, wat aandacht vraagt, met in mijn achterhoofd jouw verhaal. Een compleet intuïtieve sessie. Een sessie die een diepe ontspanning geeft, en open staat voor wat gezien mag worden. Het laat je zakken uit je hoofd en in je lijf, je voelt weer verbinding met jezelf, ontspanning en energie. Je wordt weer JIJ, stralend de dag tegemoet.

Vertrouwen, ontspanning, houden van jezelf.

  • Cranio:

Een cranio-sessie raakt je tot het diepste in je ziel. Door het leven, stress schiet je lijf soms in een verkramping met als doel goed te kunnen overleven. Vroeger om weg te kunnen rennen voor die leeuw, nu om om te gaan met stress of heftige emoties (verlies, rouw, ziekte…). Ons hoofd weet na een tijdje dat het weer oké is. Dat het gevaar geweken is, maar ons lijf blijft nog in de kramp of in de overlevingsstand. Je lijf waakt nog even door voor het geval er weer een heftige emotie gaat komen of veel stress. Een cranio-sessie laat je lijf weten dat het weer oké is, dat het mag ontspannen. Er ontstaat ruimte. Ruimte om het hart of ruimte daar waar het niet meer was.En zo kom je steeds een beetje dichter bij je zelf, dichter bij jouw waarheid, dichter bij de liefde voor jezelf.

We realiseren ons niet dat lichamelijke klachten vaak terug te koppelen zijn aan een verkramping die ooit nodig was, om om te gaan met de situatie van toen. De tijd dat je kind of puber was, de tijd bij je geboorte of een tijd waar je je niet eens bewust van bent. Hoe fijn om steeds meer jezelf te mogen zijn.

Deze cranio-sacraalsessie (het officiële woord) gaat door de kleding heen.

  • Voetreflex

Dit raakt je hele lijf en geeft een intens diepe ontspanning. Onze voeten vertellen ons zoveel. Alle meridianen (energiebanen in je lijf) worden aangeraakt en helpen om weer in balans te komen. Door zachte maar intense druk op jouw voeten wordt er fysiek als mentaal van alles in beweging gezet.

“Dit had ik echt even nodig,” is een  veel gehoorde zin. Als behandelaar ben ik er volledig voor jou en in contact met wat je lijf te vertellen heeft. Diep ontspanning, rust, opladen, vertrouwen.

Laat mijn lijf weer meedoen >>

  • Geen fysieke aanraking?

Komt fysiek aanraking te dichtbij? Maar je wilt wel geholpen worden om weer dichterbij jezelf te komen en helderheid in je hoofd? Dan is er voor jou het heerlijke keukentafelgesprek. Kijk maar op het  tabblad Keukengesprek.

  • Namasté Coaching

Wil je een coachingplus? Dat kan met Namasté Coaching waarin coaching én een massagesessie gecombineerd worden. Neem een kijkje op het tabblad coaching.

 

cranio-sacraaltherapie | voetreflexologie | stoelmassage |namasté coaching | massage| keukentafelgesprek