Loop jij met een vraag en heb jij al zoveel gepraat, maar de oplossing nog steeds niet gevonden? En zoek je nu iets om uit je hoofd te komen en toch de antwoorden te vinden? Laat mij je helpen om verder te komen.

Herken jij dit?

  • Je hebt er al zoveel over gepraat maar je komt er niet verder mee
  • Het maakt je moe en wanhopig en het kost veel energie
  • Je wilt van je hoofd naar je gevoel, maar je weet even niet hoe

Mijn  coaching kan op meerdere manieren. Met lichaamsgericht coachen via Namasté Plus Coaching, via Systemisch opstellen of via een gesprek (aan de keukentafel of in het bos).

Het Namasté Plus Coaching traject gaat via lichaamsgerichte sessies, waar ik mijn talent gebruik, meevoel en intune op jouw energie en help vertalen wat je lijf en jouw energie aan jou wil vertellen. Dit traject is erg geschikt voor jou als je via je werk aan persoonlijke ontwikkeling mag doen of bezig bent gezond en fit terug te keren naar je werk.

Met Coaching met Intuïtief Systemisch Opstellen , wat helpt jou om steeds weer terug te komen bij je gevoel, te ervaren en voelen wat er daadwerkelijk speelt in plaats van het te bedenken. En waarbij stukken uit (familie) systemen helder kunnen worden en de energie weer mag stromen daar waar het vastgelopen is.

Ik, Ilse Herrebrugh, craniosacraal-therapeut en coach werk al 22 jaar in mijn praktijk en help mensen om het leven wat makkelijker te maken. Met twee opgroeiende pubers in huis weet ik dat je het leven niet altijd naar je hand kunt zetten ook al zou je dat het liefste willen. Dat er dingen gebeuren die je van te voren niet bedacht had dat dat kon. Ik ken de slapeloze nachten en de zorgen voor morgen. Dat opvoeden vanuit liefde betekent dat ik steeds geconfronteerd word met mijn eigen angst, vertelde niemand mij van te voren.

Gelukkig kan ik zeggen dat het gelukt is om steeds in verbinding te blijven met mijzelf, mijn partner en nu met mijn meiden.

Misschien gaat jouw vraag ook over de kinderen, of over jezelf, of over je omgeving…. Wat de vraag ook is, door uit je hoofd, uit je denken te gaan, terug naar je lijf, kom je tot de antwoorden . Uit ervaring kan ik zeggen, dat je met dat diepe weggestopte weten weer vol vertrouwen stappen kunt zetten.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Liever coaching in de buitenlucht?

Nieuw is de wandelcoaching met mijn hond Storm in de Kaapse bossen in Doorn of de bossen van Driebergen. Jij vertelt jouw verhaal, ik luister en laat je voelen wat er is. Daarvoor gebruiken we het bos, de hond en natuurlijk jouzelf. Ik en mijn hond Storm laten je ervaren wat je vragen doen in jouw lijf en wat er nodig is om weer blij, opgelucht en met meer ruimte om te kunnen gaan met de situatie.

Opluchting, helderheid en lekker buiten. Kosten €90 voor een uur.

Mail of app mij om voor een wandelcoaching een afspraak te maken.

[email protected] of app naar 0621206457

 

Mag jij vanuit je werk een coachingstraject volgen?  Lees dan over de unieke Namasté Coaching Plus traject, waarin gesprek en massage (voelen vanuit je lijf ) samen gaan. Lees verder op het tabblad Bedrijven. https://www.namaste-massage.nl/bedrijven/

 

 

 

.