Nieuw is de wandelcoaching met mijn hond Storm in de Kaapse bossen in Doorn of de bossen van Driebergen. Jij vertelt jouw verhaal, ik luister en laat je voelen wat er is. Daarvoor gebruiken we het bos, de hond en natuurlijk jouzelf. Ik laat je ervaren wat het doet in je lijf en hoe anders dan dat je verhaal uit je hoofd komt.

Opluchting, helderheid en lekker buiten. Laat me weten als dit is wat jij zoekt en maak een afspraak.

COACHING PLUS VOOR BEDRIJVEN

Coaching plus voor bedrijven, zodat je medewerkers zich lekker voelen en ziekteverzuim voorkomen wordt

Je medewerkers zijn het belangrijkste in je bedrijf!

 Jouw organisatie functioneert zoals hij functioneert omdat jullie het allemaal samen doen. Iedere medewerker heeft zijn unieke talent en rol binnen het bedrijf. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten tevreden zijn en dat het bedrijf groeit. Maar wat als er teveel verzuim is, en als medewerkers uitvallen? Door allerlei omstandigheden krijgen steeds meer medewerkers een burn-out of bore-out. Dat heeft een behoorlijke impact op je organisatie.

Bij mij in de praktijk krijg ik veel mensen die altijd “aan” staan en op de een of andere manier de balans tussen werk en privé maar moeilijk kunnen vinden. Ze zijn erg druk in hun hoofd en dat maakt hen behoorlijk vermoeid. Eigenlijk hebben ze alles: leuke baan, fijn gezinsleven, mooi huis, fijne vrienden, leuke hobby’s. Toch komen er klachten en krijgen ze last van fysieke of mentale ongemakken.

Ze trekken te laat aan de bel, en dan komt opeens de klap: een burn-out.De belangrijkste manier om ziekteverzuim te voorkomen en om medewerkers met een burn-out weer aan het werk te krijgen? Luisteren naar wat je lichaam wil vertellen. Dit is niet zweverig, maar heel erg nodig. Het is iets wat we van nature eigenlijk doen, maar wat we nu niet meer gewend zijn.

In mijn coachtrajecten begeleid ik jouw medewerkers graag naar meer rust in hun hoofd en in hun lijf, zodat ze op het werk goed functioneren en blij zijn. Dit is een uniek traject waarbij het gesprek gecombineerd wordt met een massagesessie. Ik vertaal persoonlijke vragen in de sessie vanuit je lijf naar concrete inzichten en vervolgstappen. Een prachtig proces.

Ik ondersteun je organisatie graag!

Ik, Ilse, ondersteun al meer dan 18 jaar organisaties bij het voorkomen van ziekteverzuim van hun medewerkers.Sinds 2002 behandel ik honderden mensen op weg naar ontspanning en een prettig leven met liefde voor jezelf. Bij bedrijven werk ik met een team van masseurs en help medewerkers fit en energiek te blijven door stoelmassage, lezingen en workshops. Voor medewerkers van bedrijven die toch uit dreigen te vallen of waarvan stress hoog oploopt bied ik coaching aan, zodat we de klachten echt bij de kern kunnen aanpakken.

Bedrijven als Baxter, Promedico en Skydreams zijn erg blij met de praktijk.

Ik geloof dat een burn-out verschillende oorzaken kan hebben, maar dat het tijd is om echt goed te gaan luisteren naar je lichaam. Zo merk ik dat veel mensen in mijn praktijk last hebben van bijvoorbeeld hun rug- en nek, en dat dat gekoppeld is aan dat ze letterlijk teveel gewicht op hun schouders dragen, en altijd overal maar “ja” tegen zeggen of (nog) niet inzien wat er daadwerkelijk speelt.

Met deze vorm van  coaching kan ik persoonlijke vragen in de sessie, vanuit je lijf vertalen naar concrete inzichten en vervolgstappen. Samen gaan we hiermee aan de slag, zodat je fysieke -of mentale ongemak minder wordt en je weer ontspannen, energiek en vol zelfvertrouwen verder kunt.

Hoe ziet een coachtraject er concreet uit?

Om weer terug aan het werk te gaan na een burn-out, of om te voorkomen dat je echt in een burn-out raakt, zijn meerdere sessies nodig. Een burn-out komt immers niet in één dag. Het ontstaat als je maanden of zelfs jaren over je eigen grenzen gaat. Daarom werk ik met trajecten van 3 sessies, verspreid over gemiddeld 2 tot 3 maanden. Een sessie duurt 5 kwartier. De investering per medewerker is €300,- ex btw.

We pakken de klachten echt aan bij de oorzaak, waardoor een terugval voorkomen wordt. Je medewerkers ervaren al na de eerste sessie meer rust en helderheid. Dit heeft meteen een positieve uitwerking op het werk.

De coachsessies vinden plaats in mijn prachtige praktijk in Doorn. Vlakbij de Kaapse bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Alleen door daar te zijn, kom je tot rust.

Samen bepalen wat een geschikt plan is voor jullie bedrijf?

Uiteraard is jouw organisatie uniek. Daarom onderzoek ik graag met je wat jullie bedrijf nodig heeft. Ik kom graag langs op locatie voor een kop koffie en een goed gesprek! Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Meer informatie of afspraak maken.