Het leven leven

Het leven is voor mij een feest. Uit eigen ervaring weet ik dat het steeds makkelijker en leuker wordt als je je eigen lijf gaat begrijpen, Als je je hart weer durft te volgen en keuzes durft te maken die voor jou goed zijn en bij je passen. Door mijn hart te  volgen is mijn loopbaan gestart als leerkracht, gevolgd door KLM stewardess en sinds 2002 volop bezig als therapeut, masseur en coach in mijn praktijk. Loopbaankeuzes die ik makkelijk maak omdat ik kan voelen dat het klopt.

Met 2 pubers in huis sta ik samen met mijn man ook weleens met het handen in het haar en zijn de dingen niet altijd even makkelijk. En juist dan voel ik weer hoe belangrijk het is, dicht bij jezelf te kunnen blijven en van de dingen te kunnen blijven genieten. Goed voor jezelf zorgen is echt de basis.

Vrijheid, het leven leven, is ook wat ik iedereen die in mijn praktijk komt wil laten ervaren. Wat je zorgvraag ook is, met een ontspannen lijf heb je meer energie om van het leven te genieten. Sinds 2002 behandel ik honderden mensen op weg naar ontspanning en een prettig leven met liefde voor jezelf. Ook bij bedrijven heb ik jaren gewerkt met een team van masseurs en zo medewerkers geholpen fit en energiek te blijven door stoelmassage, lezingen en workshops.

Mijn hart wordt blij als jij jezelf  durft en kunt zijn in alles wat er is. Jouw eigen hart volgt, jouw eigen waarheid kent, van jezelf houdt en geniet van je eigen leven. Dankbaar ben ik voor alle keren dat ik een stukje mee mag lopen op iemands levenspad en ik hoop ook jou op jouw pad te mogen gaan ontmoeten.

 

Kijk ook eens op www.cranio-nederland.nl of vbag.nl

 

cranio-sacraaltherapie | voetreflexologie | stoelmassage | massage| coaching