Dit is wat ik doe

Het duurde een tijdje, maar nu heb ik toch echt wel helder wat mijn talent is en dat het tijd is om dat  hard op te gaan zeggen en ervoor te gaan staan.

Mijn talent is meevoelen en verbinden met het grote veld, met alles om ons heen. Mensen helpen hun energie te laten voelen, vertalen wat ze nu doen en hoe het anders mag. Waarom heb je last van je lijf? Waarom zet jij niet de stap die je eigenlijk zo graag wilt? Pak jij alle ruimte die je hebt? Waarom…

Meevoelen is mijn talent, en vertalen wat jouw lijf, jouw energie wil zeggen. In een sessie waarin jij toestemming geeft. Dat doe je al door een afspraak met mij te maken.

Resultaat: een diepe ontspanning en helderheid in je lijf en je hoofd. Soms al na 1 keer, soms elke keer een beetje meer.

Het heeft lang geduurd voordat ik het zelf helder had wat ik nou eigenlijk deed. Maar zo fijn om je eigen talent te kunnen omschrijven en achter jezelf te kunnen staan. Dit is wat ik doe. Een lichaamsgerichte sessie geven, terwijl ik je aanraak vertalen wat je lijf aangeeft, noem het coaching, noem het cranio. Van alles wat. Noem het zoals je wilt.

Dit is wie ik ben

Ilse, 52, vrouw, moeder, levensgenieter.

Het leven is voor mij een feest. Uit eigen ervaring weet ik dat het steeds makkelijker en leuker wordt als je je eigen lijf gaat begrijpen, Als je je hart weer durft te volgen en keuzes durft te maken die voor jou goed zijn en bij je passen. Door mijn hart te  volgen is mijn loopbaan gestart als leerkracht, gevolgd door KLM stewardess en sinds 2002 volop bezig als therapeut, masseur en coach in mijn praktijk. Loopbaankeuzes die ik makkelijk maak omdat ik kan voelen dat het klopt.

Met 2 pubers in huis sta ik samen met mijn man ook regelmatig met het handen in het haar en zijn de dingen niet altijd even makkelijk. En juist dan voel ik weer hoe belangrijk het is, dicht bij jezelf te kunnen blijven en van de dingen te kunnen blijven genieten. Goed voor jezelf zorgen is echt de basis. En dat is niet altijd even makkelijk.

Vrijheid, het leven leven, is ook wat ik iedereen die in mijn praktijk komt wil laten ervaren. Wat je zorgvraag ook is, met een ontspannen lijf heb je meer energie om van het leven te genieten. Sinds 2002 behandel ik honderden mensen op weg naar ontspanning en een prettig leven met liefde voor jezelf. Ook bij bedrijven heb ik jaren gewerkt met een team van masseurs en zo medewerkers geholpen fit en energiek te blijven door stoelmassage, lezingen en workshops.

Mijn hart wordt blij als jij jezelf  durft en kunt zijn in alles wat er is. Jouw eigen hart volgt, jouw eigen waarheid kent, van jezelf houdt en geniet van je eigen leven. Dankbaar ben ik voor alle keren dat ik een stukje mee mag lopen op iemands levenspad en ik hoop ook jou op jouw pad te mogen gaan ontmoeten.

 

Kijk ook eens op www.cranio-nederland.nl of vbag.nl

 

cranio-sacraaltherapie | voetreflexologie | stoelmassage | massage| coaching