Het OpenHartCafé, waar alles draait om verbinding

Alles wat in je hoofd zit kun je vergeten, alles wat in je hart zit blijft bij je.

Hoe kom je dan bij je hart? Ik help je weer verbinding te maken met jezelf. Het OpenHartCafé helpt jou  op allerlei manieren om keer op keer terug te keren naar jezelf. Mijn nieuwe initiatief  is pas ontstaan en niet meer te stoppen. Ik word er zo blij van en hopelijk jij ook! Blijf mij volgen op Insta @openhartcafe of Facebook https://www.facebook.com/VerbindingOntspanningCoaching

Zoek jij verbinding via fijne begeleide meditatie? Vraag mij om een link voor 25% korting op de heerlijke meditation moments app (premium account vol relaxmomenten, muziek ed).

Of doe mee en geef je op voor de verschillende OpenHartCafe activiteiten,

*25 september Djembe workshop. (nog 2 plekken) Verbinding door de ritmes van de Djembé. Eerst help ik je verbinding te maken met jezelf en met dan gaan we onder leiding van Paul de Ridder los op de ritmes. Geen ervaring nodig, wel een open hart. 16-18 uur in Doorn Kosten €30,00

*28 juli Zomerhartavond . (vol) Met een hart dat straalt de zomer in. Heerlijke meditatie, leuke oefeningen en blij weer naar huis. 19.30-21.00 uur in mijn praktijk in Doorn.  Tarief €15.00 per persoon incl koffie/thee en wat lekkers.

*9 juli 2021 20.00-21.00 uur Vuuravond.(vol) Einde van de week en je hoeft even helemaal niks. Staren in het vuur en de aandacht naar jezelf. Carin Peij en ik zijn er voo rjou. Alles in rust voor jou.

€10.00 per deelnemer.

*5 juli 2021 van 19.30 -21.00 uur Inspiratie-avond Met het hart op tafel. (VOL)

Een avond met aandacht voor jouw hart. Vanuit verbinding. Een avond met mediatie, inzichten en inspiratie. Deze avond organiseer ik samen met mijn collega Denise Snel (inzicht masseur) van Raak.

Doe je gezellig mee? Stuur even een berichtje.

Tarief €15,00 per deelnemer.

Trainingen:

Je kent die mensen wel, het lijken wel Zondagskinderen. Alles lukt. Leuke baan,mooi huis. Je gunt jet ze wel, maar je gunt jezelf ook. Dan heb ik goed nieuws: Geluk is er ook voor jou. Op 18 september geef ik samen met Dyonne Depondt van het Verhalencafe deze geweldige training. Na deze dag ga jij stappen zetten op weg naar het volgen van je hart waar jij heel gelukkig va wordt.

De ochtend staat in het teken van verbinding met jezelf door meditatie, oefeningen. De middag ga je concreet aan de slag met het zetten van jouw stappen.

Doe je mee?  Stuur mij een PB.

18 september van 10.00- 16.00 uur Woudenbergseweg 10 in Maarsbergen. De locatie van het Verhalencafe.

Tarief €147,00 incl koffie/thee en lunch.

11 april 2021:

* In deze training neem ik je eerst mee naar verbinding met jezelf. Met het Boek van Overvloed Geld, Kracht & Liefde als leidraad, gaan we aan de slag met meditatie, schrijfopdrachten, muziek, en uitleg om te vinden hoe jij in de stroom van Overvloed kan gaan staan. Dé stap om te gaan leven en werken vanuit je hart.

Word jij nu heel nieuwsgierig en wil je mee doen met deze online training Hartvolger, laat het mij weten via [email protected]   

*Training Hartvolger: (Online via Zoom)

Datum: zondag 11 april 2021

Tijd 10.00- 13.00 uur

Kosten: €95,00  Geef je je op samen met iemand? Dan krijg je beiden €7,50 korting.

Aantal deelnemers: 3 tot 5 per training.

Wat heb je nodig? Jezelf, pot thee , pen en papier. En eventueel het Boek van Overvloed Geld, Kracht &Liefde van Sunny Nederlof en Bas Buis. (Niet verplicht).

 

 

 

 

cranio-sacraaltherapie | voetreflexologie | stoelmassage | lymfedrainage | massage