Het OpenHartCafé, waar alles draait om verbinding

Voor particulieren en bedrijven.
Alles wat in je hoofd zit kun je vergeten, alles wat in je hart zit blijft bij je.

Hoe kom je dan bij je hart? Ik help je weer verbinding te maken met jezelf. Het OpenHartCafé helpt jou  op allerlei manieren om keer op keer terug te keren naar jezelf. Mijn nieuwe initiatief  is pas ontstaan en niet meer te stoppen. Ik word er zo blij van en hopelijk jij ook! Blijf mij volgen op Insta @openhartcafe of Facebook https://www.facebook.com/VerbindingOntspanningCoaching

Doe mee en geef je op voor de verschillende OpenHartCafe activiteiten,

In jouw bedrijf kan ik trainers helpen om de reis uit het hoofd, naar het hart van de deelnemers te maken. Samen zorgen we er voor dat zo het Hart van de organisatie weer gedragen wordt. Geïnteresseerd? Laten we een verbindende kop koffie drinken samen.

Andere verbinders zijn je al voor gegaan bij de’ Hart op Tafelavond’, de ‘Vuuravond’ en nieuwe verbinders volgen bij de ‘ZomerHartavond’, de training ‘Geluk is ook voor jou ‘of zoeken de verbinding via de muziek met de Djembé namiddag. Zij weten:

Vanuit verbinding kun jij alles ondernemen!
Training en workshops voor particulieren:

Het klinkt zo leuk, leven vanuit je hart. Maar hoe dan? Ik ken ze hoor, die beren, die gedachtes, waarom jij vooral niet vanuit je hart zou kunnen leven. Want daar sta je dan opeens in je kracht, zichtbaar, groots te zijn……

Maar ik ken ook de andere kant. Het gevoel van overwinning, vreugde, de power en persoonlijke groei dat komt als je uit je comfortzone stapt en echt gaat doen wat je leuk vindt.

Blij kan ik zeggen: ik volg mijn hart. En wat een energie krijg ik ervan. Door workshops, inspirerende dagen en trainingen help ik jou ook om je hart te voeden en te gaan volgen. 

Word je hier ook blij van? Ga dan mee op deze reis om te gaan vinden hoe je je hart volgt! 

Workshops/Inspiratie avonden…. Welkom om mee te doen!

*25 september Djembe workshop. Verbinding door de ritmes van de Djembé. Eerst help ik je verbinding te maken met jezelf en met dan gaan we onder leiding van Paul de Ridder los op de ritmes. Geen ervaring nodig, wel een open hart. 16-18 uur in Doorn Kosten €30,00

*28 juli Zomerhartavond .Met een hart dat straalt de zomer in. Heerlijke meditatie, leuke oefeningen en blij weer naar huis. 19.30-21.00 uur in mijn praktijk in Doorn.  Tarief €15.00 per persoon incl koffie/thee en wat lekkers.

*9 juli 2021 20.00-21.00 uur Vuuravond. Einde van de week en je hoeft even helemaal niks. Staren in het vuur en de aandacht naar jezelf. Carin Peij en ik zijn er voo rjou. Alles in rust voor jou.

€10.00 per deelnemer.

*5 juli 2021 van 19.30 -21.00 uur Inpiratie-avond Met het hart op tafel. (VOL)

Een avond met aandacht voor jouw hart. Vanuit verbinding. Een avond met mediatie, inzichten en inspiratie. Deze avond organiseer ik samen met mijn collegs Denise Snel (inzicht masseur) van Raak.

Doe je gezellig mee? Stuur even een berichtje.

Tarief €15,00 per deelnemer.

Training:

*18 september 2021 Training Geluk is er ook voor jou.

Je kent die mensen wel, het lijken wel Zondagskinderen. Alles lukt. Leuke baan,mooi huis. Je gunt jet ze wel, maar je gunt jezelf ook. Dan heb ik goed nieuws: Geluk is er ook voor jou. Op 18 september geef ik samen met Dyonne Depondt van het Verhalencafe deze geweldige training. Na deze dag ga jij stappen zetten op weg naar het volgen van je hart waar jij heel gelukkig va wordt.

De ochtend staat in het teken van verbinding met jezelf door meditatie, oefeningen. De middag ga je concreet aan de slag met het zetten van jouw stappen.

Doe je mee?  Stuur mij een PB.

18 september van 10.00- 16.00 uur Woudenbergseweg 10 in Maarsbergen. De locatie van het Verhalencafe.

Tarief €147,00 incl koffie/thee en lunch.

11 april 2021:

* In deze training neem ik je eerst mee naar verbinding met jezelf. Met het Boek van Overvloed Geld, Kracht & Liefde als leidraad, gaan we aan de slag met meditatie, schrijfopdrachten, muziek, en uitleg om te vinden hoe jij in de stroom van Overvloed kan gaan staan. Dé stap om te gaan leven en werken vanuit je hart.

Word jij nu heel nieuwsgierig en wil je mee doen met deze online training Hartvolger, laat het mij weten via [email protected]   

*Training Hartvolger: (Online via Zoom)

Datum: zondag 11 april 2021

Tijd 10.00- 13.00 uur

Kosten: €95,00  Geef je je op samen met iemand? Dan krijg je beiden €7,50 korting.

Aantal deelnemers: 3 tot 5 per training.

Wat heb je nodig? Jezelf, pot thee , pen en papier. En eventueel het Boek van Overvloed Geld, Kracht &Liefde van Sunny Nederlof en Bas Buis. (Niet verplicht).

 

 

 

 

cranio-sacraaltherapie | voetreflexologie | stoelmassage | lymfedrainage | massage